Műanyag nyílászárók - Ablakok, erkélyajtók

Egy profilrendszer, amely minden igényre megoldást kínál.

A piaci igényeket szem előtt tartva, ügyfeleink részére kiemelkedő hőszigetelésű és gazdaságos megoldásokat kínálunk a nyílászárók terén. Korszerű termékeink gyártásához a német ALUPLAST  profil rendszerét használjuk.


Image Image Image

Cégünk igyekszik a különféle nyílászárók iránt támasztott elvárásoknak a legmagasabb szinten megfelelni. Az általunk gyártott nyílászárók mindegyike szigorú minőségellenőrzési szabályok betartása mellett, korszerű és innovatív technológiai megoldások alkalmazásával készül. A nyílászárók tervezés-fejlesztése, termékpalettánk bővítése során figyelembe vesszük a vásárlói igényeket és visszajelzéseket.

Az általunk készített műanyag nyílászárók:

Bejárati ajtók:
Bejárati ajtóink nem csupán az időjárás viszontagságaival és a zajjal szemben ellenállóak, de 5 pontos biztonsági zárjuknak köszönhetően hatásosak a betörés elleni védelemben is.

Ablakok:
Műanyag ablakaink formatervezett, kiváló hőszigeteléssel és hangszigeteléssel, igény szerinti mintázattal/színben készülnek.

Beltéri ajtók

Erkélyajtók:
Erkélyajtóink a nappali vagy egyéb helyiség belsejéhez illeszkedő, külső oldalon masszív és időjárásálló burkolattal készülnek.

Portálok:
Dekoratív portálokhoz egy- és többszárnyú szerkezeti elemek, igény szerint felülvilágítóval/oldalvilágítóval.
ImageImageImageImage

 Image

A profilrendszer adottságai lehetővé teszik, hogy a különböző profilokat egymással kombináljuk. A nyílászárók gyártásakor felmerülő különleges igényeket - alakos és íves szerkezetek, tolóajtók és biztonságtechnikai megoldások - is maradéktalanul ki tudjuk elégíteni.
Az ablakokat egyedi színes, faerezetű - két oldalon, illetve egy oldalon színes - kivitelben is el tudjuk készíteni. A nyílászárók profilrendszerének hőátbocsátási tényezői már a háromkamrás kivitel esetében is Uf=1,5W/m2K értéket mutatnak. Ez a szám az ötkamrás nyílászáróknál Uf=1,3W/m2K.

Mérettől függetlenül, minden egyes nyílászáróba 1,5-2 mm vastagságú acélmerevítés kerül a tokba és a szárnyba, amely az ablakok stabilitását, illetve megbízhatóságát biztosítja. A nyílászárók kettős, körbefutó gumitömítéssel vannak ellátva, fekete, illetve igény szerint szürke színben.

Image 

Az általunk gyártott termékek optimális működőképességét az egyik legkorszerűbb vasalatrendszerrel, a MACO Multi-Matic-tal biztosítjuk, amely többpontos záródást és háromdimenziós állítási lehetőséget kínál. A nyílászárókat alapbiztonsági vasalattal, hibásműködtetés-gátlóval szereljük, illetve fehér ablakkilincset adunk hozzá.
A nyílászárók igény szerint akár résszellőztetés funkcióval és távnyitóval is szerelhetőek. Az ablakok működtetéséhez egyéni ízlés alapján különböző típusú és színű kilincsek közül lehet választani.

 Nyílászáróinkra egy év teljes körű garanciát és további négy év szavatosságot vállalunk.
Image Image Image

fejlesztés alatt!!!
 

© 2018 Épkergép Kft

Nyílászárók, üvegek, portálok - Nivoglas kezdőlap | Nyílászárók kétrétegű hőszigetelő üveggel: Alu-fa nyílászárók | Hosszú élettartamú alumínium nyílászárók Hartmann profilrendszerrel: nyílászárók | Hőszigetelő üveg, float üveg, edzett biztonsági üvegek: Üveg | Télikert üvegtető, teraszfedés, medencefedés, előtető: üvegtető kínálatunk | Bejárati, beltéri és üzleti portálok hőhidas és hőhídmentes kivitelben: Portálok | Fűtetlen és fűtött télikertek, lakótér-télikertek kialakítása: télikert