Nyílászárók: Bejárati ajtók

Bejárati ajtóink a kiváló minőségű, igen stabil német LB. Profile (Compact) háromkamrás, illetve az LB. Profile (Contour) ötkamrás profilrendszerből készülnek.


Image Image Image Image Image


 

ImageImageImageImage

Image 

A nyílászárók közül a bejárati ajtó az, amelynek a leginkább ellenállónak kell lennie minden téren, hiszen ki kell bírnia az időjárás viszontagságait, hő- és bizonyos fokig hangszigeteltnek kell lennie, valamint a betörés elleni védelemben is fontos szerepe van, így masszív, strapabíró kialakítással kell rendelkeznie.

Cégünk mindezen elvárásoknak magas szinten megfelelő nyílászárókat gyárt. Bejárati ajtóinknál mind a tokba, mind a szárnyba 2 mm vastagságú zártszelvény acélmerevítés kerül, amely jelentősen növeli a nyílászárók stabilitását és megbízhatóságát.
Az acélmerevítés sarkaiba ún. hegesztő tuskót szorítunk be, amely a szárnyak hegesztésekor a másik acélszelvénybe helyezett tuskóval ugyanúgy összeolvad, mint a szárnyprofil. Így tulajdonképpen egy erős, egybefüggő acélkeretet alkot a nyílászárók nyílószárnyának belsejében, rendkívül erős tartást biztosítva az ajtóknak.

A nyílászárók színe alapkivitelben fehér, de kínálunk famintás és egyéb, egyszínű vagy mintázatos fóliás kivitelt is.
Egy igazán dekoratív, egyedi portál kialakításához gyártható egy vagy többszárnyú szerkezeti elem is ki- és befelé nyílóan, igény szerint felülvilágítóval, oldalvilágítóval ellátva.


A bejárati ajtókhoz többféle küszöb választható. Új beépítésnél a magasabb, süllyeszthető küszöböt ajánljuk, míg régebbi nyílászárók cseréjénél a lapos küszöb javasolt.
A ajtókat kettős, körbefutó gumitömítéssel látjuk el, fekete, igény szerint szürke színben.


 Image

Az illetéktelen látogatók ellen megbízható és sokoldalú biztonsági vasalatokkal nyújtunk védelmet. Az ajtókat WINKHAUS 5 pontos biztonsági zárral szereljük, alap esetben fehér kilinccsel és normál zárbetéttel látjuk el. Egyéni igény szerint lehetőség van más színű, illetve kialakítású kilincset, kopogtatót és biztonsági zárakat, zárbetéteket választani. Mindannyiunknak fontos a bejárati ajtó megjelenése, ezért széles panel és üveg választékkal állunk vevőink rendelkezésére.


 
 

Az általunk készített nyílászárókra egy év teljes körű garanciát és további négy év szavatosságot vállalunk.

 

© 2018 Épkergép Kft

Nyílászárók, üvegek, portálok - Nivoglas kezdőlap | Nyílászárók kétrétegű hőszigetelő üveggel: Alu-fa nyílászárók | Hosszú élettartamú alumínium nyílászárók Hartmann profilrendszerrel: nyílászárók | Hőszigetelő üveg, float üveg, edzett biztonsági üvegek: Üveg | Télikert üvegtető, teraszfedés, medencefedés, előtető: üvegtető kínálatunk | Bejárati, beltéri és üzleti portálok hőhidas és hőhídmentes kivitelben: Portálok | Fűtetlen és fűtött télikertek, lakótér-télikertek kialakítása: télikert