Aluminium

Alumínium nyílászárók

 

Termékeinket a CORTIZO alumínium profilrendszerből gyártjuk, mely a legkülönfélébb műszaki és esztétikai igényeket is kielégíti.
A Cortizo rendkívül nagy profilskálával és ezáltal széleskörű konstrukciós lehetőségekkel rendelkező spanyol profilrendszer. Műszaki színvonalát tekintve a legkomolyabb profilrendszerek közé tartozik. 

 

- függönyfalak

- ablakok, ajtók

- télikertek 

- portálok tervezése és gyártása üzemünkben történik. 

Hosszú élettartamú nyílászárók:
Az alumínium fizikai tulajdonságainál fogva nem korrodálódik, szinte örökéletű. A felhasznált gumitömítések rendkívül jól ellenállnak a nagy hőingadozásnak és az UV sugárzásnak. A vasalatok rozsdamentes acélból, korróziómentes öntvényből vagy alumíniumból készülnek.

Mechanikai szilárdság, stabilitás:
Az alumínium profilrendszerek stabilitását, alakállóságát maga a fém profil biztosítja, nincs belső merevítő betét, mint a műanyag rendszereknél. A széles profilskálából megfelelően kiválasztott elemek alkalmazásával a gyártási mérethatárokat magasan a műanyag rendszerek lehetőségei fölé lehet emelni.

Felületkezelés:
Az alumínium nyílászárók esetén a leggyakrabban alkalmazott felületkezelési mód a porszórás. Ennek az eljárásnak az előnye, hogy a RAL színskála alapján közel 200 színárnyalat választható igény szerint, felár nélkül. A porszórt felületkezelés egy rendkívül tartós végső színes felületet ad a profiloknak .A felületek készülhetnek normál porszórt kivitelben illetve különböző inox hatású, fényes, polítrozott, finom és durvára csiszolt minőségben. 

Hőhidas alumínium profilrendszerű nyílászárók:
Egy "légkamrával" rendelkeznek, a tokokat, illetve szárnyakat egy zárt profil alkotja. Az ilyen rendszerek az alumínium jó hővezetésénél fogva nem hőszigetelnek, így alkalmazásuk kizárólag beltérbe, valamint fűtetlen külső helyiségeknél lehetséges.

Hőhídmentes alumínium profilrendszerű nyílászárók:
A külső és belső oldali profil felületeket egy műanyag "hőgát" teljesen elválasztja egymástól, ezáltal az alumínium profil nem tudja a hőt átvezetni és hőszigetelővé válik. Az alumínium profilrendszereket a profilok hőátbocsátási tulajdonsága alapján CK" tényező) aDIN 4108 szabvány csoportokba sorolja.


 Image

Image

Image 

  

 

 

© 2018 Épkergép Kft

Nyílászárók, üvegek, portálok - Nivoglas kezdőlap | Nyílászárók kétrétegű hőszigetelő üveggel: Alu-fa nyílászárók | Hosszú élettartamú alumínium nyílászárók Hartmann profilrendszerrel: nyílászárók | Hőszigetelő üveg, float üveg, edzett biztonsági üvegek: Üveg | Télikert üvegtető, teraszfedés, medencefedés, előtető: üvegtető kínálatunk | Bejárati, beltéri és üzleti portálok hőhidas és hőhídmentes kivitelben: Portálok | Fűtetlen és fűtött télikertek, lakótér-télikertek kialakítása: télikert