Redőnyök, szúnyoghálók

Külsőtokos alumínium redőny.

Tokszélesítőre szerelhető. Legtöbb esetben régi ablak cseréjénél építik be ahol nem volt redőnyszekrény, és nincs hely az új redőnynek. Szögletes redőnyszekrénnyel.
Image 
Külsőtokos alumínium redőny. (íves)

Ugyan az, mint az előbbi csak íves redőnyszekrénnyel
Image
Vakolható külsőtokos alumínium redőny.

Tokszélesítőre szerelhető. Olyan ügyfelek számára, akik a nyílászárók elé építhető redőnyt szeretnének, de a redõnyszekrényt láthatatlanul be akarják illeszteni a ház homlokzati vakolatába.
Image
Ráépített tokos alumínium redõny.

A nyílászáró felé szerelhetõ. Lehetõség van arra, hogy a redőny látható részét egy fautánzat fóliaréteggel bevonva a redőny színe megegyezzen az ablakkerettel. Így az épület színe egységes lesz.
Image
Image

Image

Image

Image

Image
 Fix keretes szúnyogháló
 
 
 Rolós szúnyogháló
rugós tengellyel függőleges működtetéssel
 
 Rolós szúnyogháló
rugós tengellyel vízszintes működtetéssel
 
Zsanéros szúnyogháló ajtó
 
 
Tolóajtó
 
 
 

 

© 2018 Épkergép Kft

Nyílászárók, üvegek, portálok - Nivoglas kezdőlap | Nyílászárók kétrétegű hőszigetelő üveggel: Alu-fa nyílászárók | Hosszú élettartamú alumínium nyílászárók Hartmann profilrendszerrel: nyílászárók | Hőszigetelő üveg, float üveg, edzett biztonsági üvegek: Üveg | Télikert üvegtető, teraszfedés, medencefedés, előtető: üvegtető kínálatunk | Bejárati, beltéri és üzleti portálok hőhidas és hőhídmentes kivitelben: Portálok | Fűtetlen és fűtött télikertek, lakótér-télikertek kialakítása: télikert