Kezdőlap
weboldal fejlesztés alatt!!!

NYÍLÁSZÁRÓ GYÁRTÁS!!!!

Cégünk elsősorban műanyag és alumínium nyílászárók gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Természetesen a nyílászárókhoz kapcsolódó kiegészítő termékeket is forgalmazunk, így sok más egyéb mellett például párkányokat, portálokhoz és télikertekhez szükséges üvegeket, árnyékolókat is talál kínálatunkban.
 

Az általunk gyártott nyílászárók

Alumínium nyílászárók:
Alumíniumból készített termékeink a 21. századi trend stílusjegyeinek tükrében születtek meg, a modern eleganciát képviselik megjelenésükben.
Műanyag nyílászárók:
Műanyagból készült termékeink a legnépszerűbb és legelterjedtebb nyílászáró típus iránti igényt elégítik ki, széles választékban érhetőek el.
Alu-fa nyílászárók:
Az alu-fa nyílászárók az alumínium és fa kombinációjával készült, a korszerű technológiát a természetes szépség esztétikumával ötvöző ajtók és ablakok.

Egyéb termékeink

Üvegek:
Float üveg, biztonsági üveg és edzett üveg nagy választéka, dobásállótól a golyóálló üvegig minden típus
Párkányok:
Kül- és beltéri párkányok, könyöklők, takarólécek, szögtakarók gazdag szín- és mintaválasztékban
Árnyékolók:
Szúnyoghálók és redőnyök minden nyílászáró típusra, többféle kivitelben (külsőtokos, vakolható, ráépített)

Szolgáltatásaink

Komplex üvegszerkezetek, pl. üvegtető készítése igény szerint
Portálok, portálszerkezetek tervezése és gyártása (alumínium portálok)
Télikert elemek gyártása, télikert építése

 

© 2018 Épkergép Kft

Nyílászárók, üvegek, portálok - Nivoglas kezdőlap | Nyílászárók kétrétegű hőszigetelő üveggel: Alu-fa nyílászárók | Hosszú élettartamú alumínium nyílászárók Hartmann profilrendszerrel: nyílászárók | Hőszigetelő üveg, float üveg, edzett biztonsági üvegek: Üveg | Télikert üvegtető, teraszfedés, medencefedés, előtető: üvegtető kínálatunk | Bejárati, beltéri és üzleti portálok hőhidas és hőhídmentes kivitelben: Portálok | Fűtetlen és fűtött télikertek, lakótér-télikertek kialakítása: télikert